tiistai 28. helmikuuta 2017

Hyvän mielen palkkapäivä

Olipas mukava herätä aamulla ja käydä tarkistamassa tilin saldo. Tänään oli palkkapäivä, JIHAA! Olin saanut enemmän palkkaa (lomarahoja) kuin mihin olin omilla laskelmillani päätynyt. Kerrankin näin! Muita etuuksia tuli vielä Kelalta, kodinhoidontuki ja lapsilisät. Kerkesin kyllä jo hieman viikonloppuna tuhlaamaan tilille tulleita lapsilisiä, kun olin reissussa koiran kanssa.

Nyt on sitten reippaasti rahat siirrelty eri tileille, ettei vaan iske mikään "minullaonpaljonrahaatilillä" -paniikki ja rahat katoa taivaan tuuliin. Yhteisiin laskuihin ja lainoihin siirsin 950€ ja ruokatilille 500€. Maksoin tammikuussa syntyneen Visa-laskun pois ja sain jopa harrastusmaksun 80€ maksettua melkein ajallaan pois. Hyvä minä!

Sen lisäksi siirsin omiin sijoituksiini 140€, yhteisiin 100€, romutilille 72€ ja ruokatililtä puskuriin siirtyy seuraavana päivänä 200€. (Selvityksenä: Romutili on hankintatili, johon kerrytetään rahaa vähän isompiin hankintoihin, kuten huonekaluihin, auton huoltoon, remonttiin yms.)

Nyt on aika hyvä mieli :) Rahaa jäi myös hieman omalle käyttötilille, jos tulee tarve tehdä jotain omia hankintoja. Ikävä kyllä, core tex -kenkäni sanoivat sopimuksensa irti jälleen kerran ja pohdin tässä, että jaksanko enää tälle keväälle hankkia uusia vai kävelenkö noilla rikkinäisillä. Jos olisin noheva, niin tekisin niistä jälleen kerran ( 4. kerran) reklamaation Eccolle. En tiedä kehtaanko/jaksanko. Oli viimeiset Eccon coret jotka ostan ikinä.

Kevein tunnelmin ja hyvillä mielin kohti maaliskuuta! Taidan mennä laittamaan pullataikinan nousemaan. Hyvää laskiaistiistaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti