torstai 15. maaliskuuta 2018

Asunnon myyminen

Nyt on sitten ensi askeleet otettu kohti uutta tulevaisuutta ja uutta kotia. Meidän sympaattinen rivitalo kolmio meni myyntiin muutama viikko sitten. Olin henkisesti varautunut 3 kuukauden myyntiaikaan, mutta hupsista vaan, saimme hyvän tarjouksen melkein heti. Asunto kerkesi olemaan noin reilun viikon myynnissä, kun jo sopiva tarjous kolahti kohdalle.

Muuttaa pitäisi kesäkuun loppuun mennessä. Suunnatonta kiirettä ei ole, mutta hieman kiire kumminkin. Mitään seuraavaa kohdetta meillä ei ole vielä katsottuna, koska arvomme olisiko seuraava koti omakotitalo vai paritalo. Meinaa kyllä hienoinen epätoivo iskeä, kun mitään miellyttävä kohdetta ei ole vielä kohdalle sattunut. Hätäpäissäni laitoin jo asumisoikeushakemuksenkin menemään yhteen ASO -koteja tarjoavaan firmaan, jotta olisi edes joku koti sitten kesäkuussa valmiina, jos omaa ei ennen sitä löydy.

Exceli täällä on sauhunnut kuumana, kun olen laskenut eri kohteiden käyttökustannuksia ja lainanlyhennyksiä yhteen. Nyt kuitenkin taidan unohtaa excelit ja mennä  parantelemaan mahatautiani vielä tuonne sohvan pohjalle. Toivottavasti onni potkii vielä vähän ja sopiva koti löytyisi vielä ennen lapsi nro. 3 syntymää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti